tisdag 18 januari 2011

Simpel Veggo


I och med flytt & allmänn tidsbrist, har mina matvanor senaste
veckan inte varit vad det kanske borde vara. Idag inspirerades jag av Icas Keso/spenat Lasagne.Kankse låter rätt trist - Men det blev grymt gott!
Snabbt, enkelt & gott - 3 ord jag värdesätter!
Ingredienser:
Lasagneplattor (spenat/vanliga)
Hackad fryst spenat
Salsa mediterranean (Goo Green)
Keso
Vitlök
Zucchini
Paprika
Matlagningsgrädde
Chilisås
Lagrad riven ost
Smaksätt med: Salt, peppar, vegeta, cayenne. (alt.)

Gör så här:
Blanda alla ingredienser utom ost i en gryta (mängd efter behov)
Lägg ut Lasagneplattor & varva med "grytan".
Strö lite ost i varje lager & mer på toppen.
In i ugnen ca 200 grader, ung. 15 min.


SprättLätt!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar